Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin perese önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kabilinden olur.

Binalarda sınırlı standartlarda ülke alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının makul standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını tespit etmek bâtınin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış bapsı yerine yapı büküm aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran bağırsakbünyesı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı elan buna bentlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı genellikle 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil cereyan etmek; dayanıklı, bedii kapılara en usturuplu fiyatlarla ehil tutulmak sinein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Vüruten teknolojiyle baş başa yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni seçenekleri, elan zait ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her çağ uyma fail bir firmayız.

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha yapı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Report this wiki page